Τα ψέματα-τα ψέματα-ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ


…της κυβέρνησης, στην εποχή του Διαδικτύου

Είναι τόσο μάταια τα ψέματα όταν έχουμε πρόσβαση στα Μέσα όλου του πλανήτη!

1. Οι εταίροι ΔΕΝ ζητούν μείωση συντάξεων και μάλιστα των χαμηλών. Ζητούν κατάργηση των προώρων (όπως εκείνες οι «μητέρες» των 55 ετών που τις χρειάζονται στο σπίτι να τα νταντεύει τα παιδιά τους που είναι τουλάχιστον 15 ετών!) και των υψηλών, και κυρίως να εφαρμοστεί ο νόμος για το ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.
2. Οι εταίροι ΔΕΝ ζητούν απλά κατάργηση του ΕΚΑΣ, αλλά μοίρασμα του όποιου ποσού όχι μόνο στους συνταξιούχους αλλά και στους ανέργους, σε συνδυασμό με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
2. την περίφημη αύξηση στο ΦΠΑ και τον άλλο καταιγισμό φόρων ΔΕΝ τα προτείνουν οι εταίροι, τα προτείνει η κυβέρνηση γιατί δεν θέλει να μειώσει τα έξοδα του κράτους (μάλιστα τα αυξάνει κι όλας αφού ο Κατρούγκαλοςπροωθεί προσλήψεις) με διαρθρωτικές αλλαγές και καλύτερη οργάνωση του κράτους και επειδή δεν θέλει να αυξήσει τα έσοδα με γενναίες ιδιωτικοποιήσεις.
3. Οι εταίροι ΔΕΝ εκβιάζουν, η κυβέρνηση προσπαθεί να εκβιάσει τους εταίρους (το ποντίκι που βρυχάται), εν ονόματι των εκλογικών αποτελεσμάτων, της δημοκρατίας και επειδή είμαστε οι ωραίοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Ο εκβιασμός προς την Ελλάδα γίνεται από την ίδια την πραγματικότητα, τον αμείλικτο χρόνο, την έλλειψη παραγωγής, την τρέχουσα ουσιαστική χρεωκοπία.

Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά της Ε. Ε. η Κομμισσιόν και ο Πρόεδρός της να διαψεύδουν ανοιχτά μια κυβέρνηση κράτους-μέλους. (από το EURONEWS)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: